Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tetris 99’un Maximus Cup Etkinliği Bu Hafta Başlayacak!

Tetris 99'un yeni etkinliği Cuma günü başlayacak.

Yılların eskitemediği oyun olarak bilinen Tetris, 99 sürümü ile Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulmuştu. Şubat 2019’da lansmana çıkan Tetris 99 Switch platformunda oynaması ücretsiz olarak yer alıyor.

Tetris 99’un Maximus Cup Etkinliği Bu Hafta Başlayacak 2

Rengarenk taşları bir araya getirerek yok etmeye çalıştığımız oyunda benzersiz seviyeler eşliğinde ilerlemeye çalışıyor ve eğlenceli vakit geçiriyor. Atari oyunları ile hayatımıza giren Tetris, gelişmiş sürümleri ile günümüzde de oldukça geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor. Tetris 99 sürümü ile aylardır Switch platformunda oynanan efsanevi yapım yeni bir etkinlik duyurusu ile gündeme geldi.

Eurogamer’ın yaptığı habere göre Tetris 99, 20 Eylül – 23 Eylül tarihleri arasında oyuncularına Maximus Cup adında bir etkinlik sunacakmış. Oyuncular bu etkinlikte 100 puana kadar ödül kazanabilecek, oyuna yeni gelen pembe puf karakterini açabileceklermiş. Ayrıca bu karakterin özel bir temasının da kilidini kaldırabileceklermiş.

Oyuncular etkinlik sürecinde performanslarına göre puanlar kazanabilecek, oyun içerisinde özel içeriklerin kilitlerini açarak kullanabilecekler. Etkinlik içerisinde oyuncular 99 Gem Elma’nın da kilidini açabilecekler.

Sadece Nintendo Switch platformunda oynanan Tetris 99 yeni etkinliği ile yüzleri güldürmeye devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.