Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

TERA Online İçin Yeni Bir Sınıf Geliyor

TERA'nın 5. yıldönümü yaklaşırken geliştiricileri yeni bir sınıfı tanıtacakları duyurusuyla geldi.

TERA Online’ın yöneticisi MMORPG tarzı oyunlarının geleceği hakkında çeşitli bilgiler içeren bir duyuru yayımladı. TERA Online yakın zaman içinde yeni sunucularını denemeye geçeceklerini açıkladı. Yeni sunucular TERA Online kullanıcılarına doğrudan büyük yenilikler getirmeyecek olsalar da buralardan gelecek bilgiler oyunun geleceği hakkında bir fikir yürütmemize yardım edecek.

Bu sunucularda yeni kurallar ve yeni hikayeler geçerli olacak. Ana sunuculardan ayrı olarak yer alacak olan yeni sunucular daha sonra silinecekler.

tera mmo

Ancak bu sunucular silinecek olmalarına rağmen oyun için büyük önem arz ediyor. Sunucularda denenecek yeni içerikler, yeni hikayeler ve TERA Online’ın sınırları içinde hikayenin daha nerelere taşınabileceği gibi yenilikçi unsurlar oyunun geleceğini belirlemekte büyük rol alacak.

5. yıl dönümü kapsamında oyunda bulunacak tüm oyuncuların çeşitli hediyeler kazanacağı etkinlikler olacağı da duyuruldu.

Gelecek v53 güncellemesi ise henüz ismi ve özellikleri açıklanmamış yeni bir sınıfın da oyuna katılacağı söyleniyor. İstikrarlı bir şekilde kullanıcılarının sayısını artırmaya devam eden oyunun güncellemeler ve yeni sınıflarla grafiğini yükselen çizgide tutacağını düşünüyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.