Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

TERA 5. Yıl Dönümünü Kutluyor

Oyunun 5. yıl dönümüne özel, oldukça başarılı bir fragman yayınlandı.

Ülkemizde Gameforge tarafından yayınlanan ve En Masse Entertainment ekibi tarafından geliştirilen TERA, 5. yıl dönümünü kutluyor. Yıllar içinde oluşan canlı oyuncu topluluğ ile kutlama dolu bir ay geçirmeyi planlayan TERA, kısa süre önce şahane bir video eşliğinde oyuncularını tek tek onurlandırmanın yolunu aradı. Bütün sınıflar ve bütün oyuncular için övgü dolu ifadelerin yer aldığı video, eğlence dolu kutlamalar için herkesi davet ediyor.

tera online

TERA dünyasının büyüleyici atmosferini ve karakter sınıflarının etkileyici sahnelerini içeren videoda TERA tarihindeki önemli dönüm noktalarının da altı çizilmiş. Ayrıca oyunun mevcut sayısal bilgileri de paylaşılmış.

Bugüne dek 6.6 milyon TERA hesabı yaratılmış. 5 yıl boyunca 21 milyon karakter yaratılmış ve geliştirilmiş. Yıllar içinde toplamda 10 milyar canavar öldürülmüş. Paylaşılan bilgiler arasında ilginç bir detay daha bulunuyor. TERA sunucularındaki en zengin oyuncu da bu paylaşımda anılmış. Tek bir sunucuda yer alan en zengin oyuncu 80 milyon altın ile Kamizuma olmayı başarmış.

Oyun, 5 Mayıs 2015 tarihinde belli bölgeler için Steam üzerinden oyunculara açıldı. Steam sunucuları ne yazık ki Türkiye’den erişime kapalı. Ancak bu dönemin de içinde bulunduğu bütün süreci merak ediyorsanız, aşağıda yer alan infografiği inceleyebilirsiniz. 5 Ocak 2012 tarihinde başlayan TERA macerası, 2 Mayıs 2013 tarihinde oyunun ücretsiz olması ile birlikte yükselişe geçmiş. Günümüze kadar seyreden süreci, aşağıda yer alan görsel görüntüleyebilirsiniz. En altta yer alan ekranda 5. yıl dönümü için yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

tera online istatistik

TERA 5th Anniversary Celebration!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. semih

    yine damla özay yine içeriğinde yanlış bilgi olan bi haber abi hiçmi araştırmıyorsunuz ya Ülkemizde Gameforge tarafından yayınlanan denmez öyle diyince sanki türkiye sunucusu varmış gibi anlaşılır türkiye sunucusu yok, oyunun eu server yayıncısı gameforge na server yayıncısı En Masse Entertainment oyun en masse tarafından geliştirilmedi en masse sadece na server yayıncısı oyun bluehole diye bi şirket tarafından geliştirildi oyunu yapımcısı bluehole isimli şirket ve kore server’ınıda nexon yayınlıyor. abi araştırın ya ne kadar büyük bi yanlış bilgi olan bi haber

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.