Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tennocon 2021 Duyuruldu – Warframe: The New War Tanıtılacak!

Birkaç gün içinde TennoCon etkinliği başlayacak. Bu sırada Warframe için The New War genişlemesini göreceğiz ve bu genişlemeyi duyuran ayrı bir etkinliğe katılacağız.

Digital Extremes, Warframe hayranları için bu yılki etkinlik olan TennoCon 2021‘in reklamını yapan bir tanıtım videosu yayınladı. Şirket, etkinlikten neler bekleyebileceğimizi ortaya çıkardı.

Etkinliğin en merak edilen kısmı, The New War isimli yaklaşan genişleme ile ilgili olacak. Bununla ilgili yeni bilgiler öğreneceğiz ve ilk oynanış fragmanlarını göreceğiz. TennoCon 2021’in genişlemeye ayrılmış bölümü 17 Temmuz’da TSİ 00.00’da başlayacak.

İlginç olan, Warframe yaklaşan genişlemenin bazı unsurlarını kontrol etmemizi sağlayacak etkileşimli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu, daha sonra tekrarlanmayacak tek seferlik bir etkinlik olacak.

Tennocon 2021

Hayranlar çok uzun zamandır bu genişlemeyi bekliyordu. Bu genişlemeyi ilk kez 2018’de duymuştuk ancak şimdi bazı gerçek oynanış görüntülerini görebileceğiz. The New War‘da Warframe’de daha önce görülmemiş ölçekte bir galaktik savaşta yer alacağız. Genişleme paketi, tüm evrenin planını önemli ölçüde ilerletecek.

Tennocon 2021 özelinde The New War on Twitch‘in tanıtımını izleyecek olanlar Loki Prime zırhı ve Vastilok Gunblade silahına sahip olacak. Ayrıca genişlemenin bir ön izlemesini veren oyun içi etkinliğe katılım, Tannukai zırhı ve aynı tür uzun kılıç kaplaması ile ödüllendirilecek.

The New War bu yılki TennoCon’daki tek cazibe olmayacak. Etkinlik sırasında oyunun ses yönüne ve Warframe dünyasını tasarlama sürecine adanmış bir sunum izleyeceğiz. Geliştiriciler ayrıca hayran sorularını yanıtlayacakları bir oturum ve en iyi cosplay için bir yarışması da planladı.

TennoCon 2021 Tanıtım Videosu:

Warframe | TennoCon 2021 Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.