Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Telltale, Yeni Bir Batman Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir!

Telltale ekibinin yepyeni bir Batman oyunu üzerinde çalıştığına dair sızıntılar gelmeye başladı. Oyunun detayları hakkında bilgiler dahi gün yüzüne çıkmaya başladı!

Bugüne dek geliştirdikleri oyunlar ile pek çok oyun severden yüksek notlar almayı başaran Telltale Games ekibi, yepyeni bir Batman oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. The Wolf Amog Us, The Walking Dead ve Game of Thrones – A Telltale Games Series gibi oyunlarla gündeme gelen geliştiriciler, Batman oyunu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak gerçekleşen bütün sızıntılar oyunun varlığına işaret ediyor. San Diego Comic Con etkinliğinde yer alacak olan Telltale ekibi, etkinlikte yepyeni haberlerle geleceklerini Twitter hesapları üzerinden duyurdular.

batman telltale

 

Ardından da yeni haberlerin ne olacağını merak edenler, ipuçlarının peşine düşmeye başladı. Yeni Zelanda’da yayınlanacak olan filmlerin, oyunların değerlendirildiği bir internet sitesi üzerinde, Batman için ilk sinyalleri veren detaylar bulundu. Film and Labelling Body of New Zealand isimli internet sitesine paylaşımlarına bakılırsa, Batman: The Enemy Within isimli yepyeni bir oyun geliştirilmekte. Geliştirici ise tabi ki Telltale Games. Sitede yer alan listeleme, oyunun Season Pass geçişi için yapılmış. Bu da oyun hakkında birden fazla bilgimiz olmasına yarıyor.

Buraya tıklayarak sayfayı görüntüleyebilirsiniz. Sayfada yer alan bilgilere bakılırsa, oyun Kent Mudle tarafından yönetilecek. R13 ile derecelendirilmiş olan yeni Batman oyunu, şiddete dayalı içerikler barındıracak.

Telltale, bu konudaki açıklamalarını San Diego Comic Con’a saklıyor olabilir. Ancak şimdiden oyun hakkındaki pek çok detay ortaya serilmiş durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.