Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Teamfight Tactics’e Bu Yıl İçerisinde Turbo Mod Geliyor

Teamfight Tactics'e bu yıl içerisinde yeni bir oyun modu olan Turbo eklenecek.

Riot Games, Teamfight Tactics için en son geliştirici videosunu yayınladı ve oyunun ilk “Turbo” modu da dahil olmak üzere 2021’de otomatik savaşçısına gelecek değişiklikleri ortaya koydu.

Teamfight Tacticse Bu Yil Icerisinde Turbo Mod Geliyor 1

Teamfight Tactics’in lideri Thomas Bourus‘a göre, bu, zamanınız yetersiz olduğunda veya herhangi bir nedenle normal maçlara tam olarak odaklanamadığınızda oynayabileceğiniz türden bir moddur. “Hala TFT, ancak biraz daha basit ve çok daha hızlı” dedi.

Riot Games, yaklaşan Teamfight Tactics’in Turbo moduyla ilgili oldukça heyecanlı görünüyor, ancak lansman tarihini almadan önce biraz daha beklememiz gerekecek. Bourus çıkış tarihiyle ilgili olarak, devam ettiği açıklamasında 2021 yılının sonundan ziyade yılın ilerleyen zamanlarında demeyi tercih ettiğini belirtiyor. Elbette 2021, Teamfight Tactics’e iki yeni set ve rekabetçi deneyimin seviyelendirilmesi de dahil olmak üzere çok daha fazla içerik getirecek.

Oyunun bir sonraki yaması ile birlikte Set 4.5 oyuna gelmiş, bu yeni yama ile birlikte Fates Orta Set başlamış olacak. Riot Games, Teamfight Tactics Set 4.5 ile birlikte yeni şampiyonlar, yeni özellikler getirecek.

Son olarak Thomas Bourus, “Özellikle, keşfetmeniz ve ustalaşmanız için tüm yeni takım kompozisyonlarına sahip olmanızı sağlamak için setin ilk yarısında birincil taşımalarda değişiklikler yaptık.” dedi. Ek olarak, Teamfight Tactics oyuncuları, yeni set ile birlikte sevdikleri ve daha öncede görmüş oldukları bazı şampiyonların oyuna geri döndüğünü görecek.

TFT in Season 2021 | Dev Video - Teamfight Tactics

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.