Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Teamfight Tactics Galaxies Championship Duyuruldu

Teamfight Tactics'in global bir turnuvası düzenlenecek.

Riot Games dün akşam saatlerinde Teamfight Tactics Championship için bir duyuru yayınladı. Yapılan duyuruda Galaxies set 3‘ün sonunda yapılacak olan turnuvada 200.000 Dolarlık ödül havuzu olacak.

Teamfight Tactics Galaxies Championship Duyuruldu 1

Teamfight Tactics Galaxies Championship 13 Nisan 2020’de aniden Riot Games tarafından duyuruldu. Ödül havuzu 200.000 Dolar olacak ve League of Legends‘ınkinden çok daha düşük olacak, ancak LoL’nin ilk Dünya Şampiyonasının iki katı büyüklüğünde olacakAncak, bu ödül havuzu, küresel şampiyonaların sıklığı göz önüne alındığında oldukça yüksektir.

Duyuruya göre, Riot Games her setin sonunda bir şampiyona yapmayı planlıyor, bu nedenle bu küresel yarışmalar yılda sadece bir kereden daha sık gerçekleşecek. Etkinliğin başlamasına bir kaç ay olduğu için, en yetenekli TFT oyuncularının prestijli etkinliğe hak kazanması için bolca zaman olacak. Dünyanın dört bir yanından toplam on altı oyuncu, bölgesel merdiven sıralamaları ve yarışmalarına katılacak.

Örneğin, Kuzey Amerika Finali Ağustos 2020’nin ortalarında gerçekleşecek ve burada on altı oyuncu Galaksiler Şampiyonası’nda bölgeyi temsil edecek iki oyuncudan biri olmak için yarışacak. Mayıs 2020’den başlayarak, birkaç çevrimiçi turnuva düzenlenecek ve zirvede yer alan oyuncular, Haziran ve Temmuz 2020’de eleme usulü yapılacak olan turnuva ile şampiyonaya hak kazanmaya çalışacak.

Duyurunun tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.