Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Teamfight Tactics Deneysel Modu Hyper Roll Hakkındaki Detaylar Belli Oldu

League of Legends'ın Teamfight Tactics modu, bir sonraki set güncellemesi olan Reckoning (Hesaplaşma) ve oyunların uzunluğunu 15 dakikaya indirmeyi amaçlayan yeni Hyper Roll modu hakkında yeni detaylar paylaştı.

Yedi rakibe karşı mücadele ettiğiniz ve sizin adına savaşacak güçlü bir takım oluşturmaya çalıştığınız tur tabanlı strateji oyunu Teamfight Tactics, League of Legends’ın yeni oyun modu olarak Haziran 2019’da yayınlanmıştı. Geçen yılın mart ayında ise Android ve iOS için piyasaya sürülmüştü.

Bugün itibarıyla sevilen oyun için gelecek bir sonraki set güncellemesi Reckoning (Hesaplaşma) ve yeni deneysel oyun modu Hyper Roll hakkında önemli bilgiler öğrendik. 28 Nisan’da yayınlanacak olan Reckoning, deneysel modların test edileceği bir Labs bölümünü de içerecek.

Teamfight Tactics Reckoning

Bu modlardan ilki, oyunların uzunluğunu 15 dakikaya indirmeyi amaçlayan Hyper Roll olacak. Kozmetikler için ücretsiz ve ücretli yollarla savaş geçişi tarzı bir sisteme sahip olan TFT, Reckoning güncellemesi ile birlikte yeni bir Reckoning Pass sunacak.

Her yeni sette olduğu gibi Forgotten, Hellion, Nightbringer, Cavalier, Ironclad, Revenant ve Dawnbringer gibi oynayabileceğiniz çok sayıda yeni sınıf var. Reckoning’de diğer setlerden daha fazla Şampiyon özelliği olduğunu söylemeden geçmeyelim ki bunun da, önceki metalara göre yapılarda daha fazla çeşitlilik yaratması bekleniyor.

Teamfight Tactics deneysel mod Hyper Roll

Yukarıda da belirttiğim gibi Hyper Roll, TFT’ye gelen ilk deneysel mod olacak. Eğer daha önce Legends of Runeterra oynadıysanız, “lab” kavramına aşina olsanız gerek, ancak Teamfight Tactics’te Riot’un yerleşik ekonomi ve yatırım altını sistemleriyle oynadığını görmek özellikle heyecan verici olacak.

Reckoning’in yeni set mekaniği olan Gölge eşyalar, ilkinden sonraki her çemberde ve cephanelikte karşınıza çıkabilir. Cephanelik, şampiyon dükkânı gibi çalışan, belli eşyalar arasından seçim yapabileceğiniz bir dükkân. Cephaneliğin Hyper Roll’da önemli bir rol oynayacağını ve muhtemelen kalıcı bir özellik olacağını unutmayın. Oyuncular her karşılaşmada cephanelik ve çemberlerdeki seçimlerine bağlı olarak iki ila dört gölge bileşen eşyaya sahip olacak.

Teamfight Tactics set güncellemesi

Hyper Roll için standart derecelendirmeler ve kurallara kıyasla farklı bir sıralama sistemi vardır, ancak Challenger ve Grandmaster sıralamaları şu anda temel Teamfight Tactics deneyiminin bir parçası olmaya devam ediyor.

Yeni set güncellemesi Reckoning, bugün itibarıyla Açık Beta’ya geldi. 11.9 Yaması ile birlikte yayınlanacak olan set hakkında daha fazla bilgiye buradaki adresten ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.