Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Syberia Serisinin Birincisi GoG’da Bedava Oldu!

Syberia serisinin birincisi şu sıralar GoG'da bedava oldu. Oyun ne zamana kadar bedava olacak herhangi bir açıklama yapılmadı.

2002 yılında piyasaya çıkış yapan Syberia, o dönem yüz binler oyun sever tarafından benimsenmiş ve keyif oynanmıştır. Zamanın teknolojisine yenik düşen başarılı yapım şu sıralar adını unuttursa da bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Syberia Serisinin Birincisi Gog’da Bedava Oldu 3

Macera oyunları arasında bir zamanlar popüler olan Syberia, uzun bir süre oyun gündemini meşgul etmişti. Teknolojinin gelişmesi ve yeni oyunların piyasaya çıkmasından sonra adı unutulan oyun bedava olarak yeniden adını hatırlattı. Syberia serisinin ilki ve en çok sevilen macera oyunu şu sıralar Gog’da bedava etiketine sahip olarak karşımıza çıktı.

Microids ve GoG ortaklığın da dağıtımı yapılan oyunun ne zamana kadar bedava olacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, oyunu hiç oynamamış oyuncuların da yüzü güldü. Oyunun ilk serisin de Avukat olan Kate Walker’i yönetiyor ve New York şehrinde dolaşıyorduk. Zaman ve mekan da yolculuk ettiğimi oyun da Doğu Rusya’ya kadar ilerliyor ve amansız bir maceraya atılıyorduk. Oyunu oynayanların hatırlayacağı üzere Kate Walker’ın imza alacağı şahısın ölümü üzerine işler garipleşiyordu.

Syberia Serisinin Birincisi Gog’da Bedava Oldu 2

Syberia’nın ilk serisini buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.