Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Super Smash Bros. Ultimate 1 Milyon Satış Rakamını Geride Bıraktı!

Super Smash Bros. Ultimate Japonya'da 1.23 milyon adet kutulu satış gerçekleştirdi.

7 Aralık’ta sadece Nintendo Switch platformuna çıkış yapan Super Smash Bros. Ultimate yayınlanması ile adeta kapış kapış satıldı.

Super Smash Bros. Ultimate 1 Milyon Satış Rakamını Geride Bıraktı 2

Masahiro Sakurai tarafından tasarlanan Super Smash Bros. Ultimate sadece Switch platformuna çıkış yapmış ve yayınlanması ile hızla satış rakamlarını artırmaya başlamıştı. Bugün oyunun ilk günlerinde ne kadar sattığı ortaya çıktı. Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Super Smash Bros. Ultimate Japonya’da oldukça hızlı bir satış süreci yaşamış. Yapım 7 Aralık – 9 Aralık tarihleri arasında Japonya’da toplamda 1.23 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Belirtilen rakamda oyunun dijital satışlarına yer verilmedi. Kutulu satışları ile 1.23 milyon kopya satan yapım tüm dünyada ne kadar sattı henüz bilinmiyor.

Satış rakamlarından tam söz edecek olursak oyun 7 Aralık – 9 Aralık tarihleri arasında Japonya’da tam 1.238.358 adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Oyunun sadece Japonya’da bu rakama ulaşması oldukça başarılı bir süreç geçirdiğini gözler önüne seriyor. Ayrıca belirtilen rakamlarda dijital satışlarında olmaması dikkat çekici görünüyor. Normal sürümünden daha fazla satış yapan Ultimate sürüm bekleneni göstererek milyonlarca oyuncuya ulaştı.

Buna ek olarak iki hafta önce 107.450 adet, geçtiğimiz hafta ise 278.313 adet Nintendo Switch oyun konsolu Japonya’da satılmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.