Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sudden Strike 4 Oyunundan Bir Yeni Video Daha

Sevilen strateji oyunu Sudden Strike, dördüncü bölümü ile devam edecek. Oyundan yepyeni bir video yayınlandı.

Eskiden popüler olan strateji oyunu Sudden Strike, dördüncü bölümüyle serisine devam ediyor. Başta Fireglow Games‘in geliştirdiği sonradan oyunu satın alan Kalypso Media’nın yaklaşık 1.5-2 yıldır geliştirdiği Sudden Strike 4‘ten bir yeni video daha geldi. Bu dördünce seride oyun, İkinci Dünya Savaşı’nda geçmekte. Son zamanlarda sürekli aktifliği düşen gerçek zamanlı strateji oyunlarının tekrar canlandırmak isteyen Sudden Strike 4, genellikle orduları tek tek kontrol etme üzerine ayarlı olacak. 20 tane görev ve 3 tane senaryosu olan oyunu strateji  oyuncularını merakla bekletmekte.

sudden strike 4

Multiplayer özelliğine sahip olacak oyunla, arkadaşlarınızla bu oyunu oynayabileceksiniz. Hatta geliştiricilerin verdiği müjdeli habere göre tarihte yer alan 9 komutanda bu oyunda yer almakta. Oyun alanı yapılan savaşlardan sonra değişmekte. Bu sayede düşmana karşı yapmış olduğunuz taktikler bu  eklenti yüzünden suya düşebilir.

Oyuna gerçeklikte kattığını söyleyen yapımcı, Sudden Strike 4’ün 11 Ağustos tarihinde hem Playstation 4 için hem de PC sürümü olarak piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu oyunun geçmişte verdiği zevke bakacak olursak bu dördüncü serisine de bir şans verilmeli.

Sudden Strike 4 - PlayStation®4 Gameplay Trailer (US)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.