Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Subnautica 23 Ocak’ta Steam’de Yayınlanacak!

Erken Erişimde bulunan Subnautica, 23 Ocak'ta Steam'de yayınlanıyor.

Türkçe arayüzlere ve altyazıya sahip lan Subnautica, bünyesinde 11 farklı dili bulunduruyor. 23 Ocak’ta yayınlanacak olan oyun Unknown Worlds Entertainment imzası ile yayınlanacak.

Subnautica 23 Ocak’ta Steam’de Yayınlanacak 2

Macera oyun türleri arasına katılacak olan Subnautica, bizleri denizlerin derinliklerine götürerek keşif yapma imkanı sunacak. Oldukça renkli ve keyifli bir oyun olan Subnautica şu sıralar Steam’de Erken Erişim oyunu olarak bulunuyor. Steam’de 40.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun belirli bir yaş kriterine hitap edecek gibi görünüyor. Oyunda aksiyon ve gerilime dair herhangi bir unsura rastlanmazken oyuncular keyifli vakitler geçirebilecekler.

VR modu ile de oynanış özelliklerine sahip olan oyunda deniz araçlarımız ile denizlerin derinliklerine inerek canlıları incelerken saldırgan olan canlılarla da savaşacağız. Oyunun başlangıcında hasar alan denizaltı aracımızdan çıkmaya çalışıyoruz. Oldukça saldırgan deniz yaratıklarının yer aldığı oyunda alışılmadık silah modellemeleri bulunmaktadır. Oyunculara zengin bir içerik sunan Unknown Worlds, grafik kalitesi ile de tam not alacak gibi görünüyor. Kusursuz grafiklere sahip olan oyunda geniş ve özgür bir dünya bizleri bekliyor.

Subnautica 23 Ocak’ta Steam’de Yayınlanacak 3

Subnautica 23 Ocak’ta karşımıza çıkacak. Oyun şuan Steam’de 40.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.