Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stronghold: Warlords E3 2019’da Duyuruldu!

Stronghold: Warlords Steam'de göründü.

E3 2019 kapsamında dünyaca ünlü geliştirici ve yayıncılar yeni oyunlarını birer birer günyüzüne çıkarırken Stronghold Crusader 2, MetaMorph: Dungeon Creatures, Space Legends: Steam Edition gibi oyunların geliştiricisi ve yayıncısı olan FireFly Studios yeni bir oyun duyurusu yaptı.

Stronghold Warlords E3 2019’da Duyuruldu 2

Strateji ve simülasyon oyunu olarak duyurulan Stronghold: Warlords büyük kağanların imparatorluk savaşlarını konu alacak. Oyun içerisinde adeta şehir kuracak, kalkındıracak, askerler eğitecek ve girdiğimiz savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. Tek oyunculu ve çevrimiçi çok oyunculu farklı oyun modlarına sahip olan yapımda kale savunması gerçekleştirecek, kaleler fethetmek için saldırılar düzenleyeceğiz.

Oyun içerisinde yer alacak olan komutanların kendilerine özgü yetenekleri ve özellikleri olacak. Oyuncular dilerlerse bu özellikleri artırarak daha güçlü bir hale gelebilecekler. Birbirinden farklı askeri birliklerin yer alacağı yapımda kaynak toplama, yönetme ve üretme gibi unsurlar hayati önem taşıyacak.

MÖ 3’ncü yüzyıldan itibaren savaşlara katılacağımız yapımda Çin dönemlerine tanıklık edecek, Şogun’un yükselişini an be an görebileceğiz. Sürükleyici bir orta çağ atmosferine giriş yapacağımız oyunda savaşlar hiç olmadığı kadar zorlu geçecek, ses efektleri adeta kulaklarımızın pasını silecek.

Oyunun sistem gereksinimleri ve fiyatı henüz paylaşılmadı.

Stronghold: Warlords - E3 Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Feyzi

    Türk, japon, cin var be 😀 çok iyi ya

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.