Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Street Fighter 5 Kış Güncellemesi ile Oyuna Eklenecek Karakter Belli Oldu

Oyun dünyasının lider canlı yayın platformu Twitch, kullanıcılara gönderdiği bir e-posta ile yanlışlıkla Eleven adlı yeni bir Street Fighter 5 karakterini sızdırdı.

Amazon’un sahibi olduğu oyun odaklı canlı yayın platformu Twitch, kullanıcılara önümüzdeki haftanın etkinliklerini özetleyen bir e-posta gönderdi. Perşembe günü gerçekleşecek olan Street Fighter 5 Kış Güncellemesi hakkında bir tanıtımın yer aldığı e-postada, yeni karakter Eleven’a atıfta bulunuluyor.

Söz konusu e-posta, Eleven’ın 5. sezonda Street Fighter’a eklenecek bir sonraki karakter olduğunu doğruluyor. Geliştirici stüdyo Capcom‘un oyun için hazırladığı yol haritasına göre Eleven; Dan, Rose, Oro ve Akira Kazama’nın ardından 2021’in sonbaharında oyunculara sunulabilir.

Street Fighter 5’te Urien karakter hikayesinde görünen Eleven, oyuna resmen giriş yapmaya hazırlanıyor. Street Fighter 5 Kış Güncellemesi ile birlikte dövüş arenasında boy gösterecek olan ünlü karakter, teorik olarak hemen hemen her formu alabiliyor.

Hikayeye göre halefi Twelve gibi emirlere körü körüne uyan bir iradesi olmayan Eleven, başının üzerinde “V” şeklinde bir yapı bulunduruyor. Urien, Eleven’ı yeteneklerini test etmek için kendisinin bir kopyasına dönüştürerek, ona ağır bir hasar vermişti.

street fighter 5 eleven

Daha sonra Nash’i diriltmek için hammadde olarak Kolin tarafından yeniden tasarlanan Eleven, Dr. Woo sayesinde Hiper Adaptasyon becerilerini üst seviyeye çıkarmıştı.

Günümüzün en popüler dövüş oyunlarından birisi olan Street Fighter 5, ikonik serinin son halkası olarak karşımıza çıkmıştı. Oyunun şimdiye kadarki en dolu içeriğe sahip olan versiyonu Street Fighter 5: Champion Edition ise geçtiğimiz yılın şubat ayında yayınlanmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.