Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stoklar Tükendi: OnePlus 5T ABD’de Yok Sattı!

OnePlus 5T'yi satın almak isteyen ABD'li müşterilere kötü haber!

ABD, OnePlus 5T modelinin ilk çıktığında satışa sunulduğu ülkeler arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında perakende mağazalarının raflarını süsleyen cihazın sıfırını satın alabilmek artık mümkün değil. Çünkü ülke genelindeki OnePlus 5T stoklarının tamamı tükendi! 

Stoklar Tükendi OnePlus 5T ABDde Yok Sattı 1 e1521983068640

Engadget’te yer alan habere göre Çinli akıllı telefon devi, Kuzey Amerika bölgesinde üretilen tüm OnePlus 5T modellerinin satıldığını ve elde hiç stok kalmadığını doğruladı. OnePlus aynı zamanda telefona olan rağbetin beklentilerin çok daha üzerinde gerçekleştiğini ve bu yüzden stok sorunu yaşandığını da açıkladı.

Üstelik şirketin açıklamasına göre artık ABD’de yeni OnePlus 5T modeli satışa sunulmayacak. Bu modeli satın almak isteyen müşterilerin tek yapabileceği, merakla beklenen OnePlus 6’nın çıkmasını beklemek.

OnePlus 6, Oppo R15’e benzeyecek

Daha önce de çeşitli teknoloji sitelerinde yer alan haberlerde OnePlus 6’nın Oppo R15 ile benzer özelliklere sahip olacağı bilgisi yer almıştı. Bu da OnePlus’ın altıncı nesil amiral gemisi modelinin iPhone X benzeri çentikli ve tam ekran bir tasarımla geleceğine işaret ediyor.

19:9 orantıya sahip 6.28 inçlik panelinin 2280×1080 piksel çözünürlüğü desteklemesi beklenen modelde Snapdragon 845 işlemcisinin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza da telefonun tahmin edilen diğer özelliklerinden.

Öte yandan telefonun 8 GB RAM ve 256 GB depolama birimine sahip ikinci bir modelinin de gelmesi ihtimal dahilinde. Her iki modelde 3,450 mAh kapasiteli batarya ise ortak olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.