Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stellaris: Console Edition 26 Şubat’ta Yayınlanacak!

Stellaris 26 Şubat'ta konsollar için yayınlanacak.

2016 yılında Steam’de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Stellaris, Şubat ayında konsol platformu oyuncularına sunulacak.

Stellaris Console Edition 26 Şubat’ta Yayınlanacak 2

Paradox’un başarılı oyunlarından birisi olan Stellaris Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirildi. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen yapım, konsol platformu oyuncuları içinde yakında raflardaki yerini alacak. Bilgisayar platformunda 8 farklı dil desteğine sahip olan yapım konsollarda kaç dil desteğine sahip olacak ve bunlar ne olacak henüz bilinmiyor.

Keşfedebileceğimiz sayısız gezegene sahip olacak olan yapımda İmparatorluğumuzu kurmaya çalışacak ve yıkılmaması için geliştirmeye çalışacağız. Vahşi, çılgın ve tehlikeli uzaylı ırkların yer aldığı  yapımda stratejik uzay savaşları yapacağız. Bilimsel anomaliler ve teknolojik mucizelerin yer aldığı oyunda herşeyi avantajımız için kullanacağız. İmparatorluğumuz da nüfusumuzu yönetebilecek, politikalar uygulayabilecek ve iktidarımızı güvenceye alabileceğiz.

Eurogamer’ın haberi ile gündeme gelen Stellaris: Console Edition 26 Şubat 2019’da konsol oyuncularına sunulacakmış. Yapımın Xbox One platformu sayfasına göz attığımızda oyunun 85.00 TL olarak satıldığını görüyoruz. Bir trailer eşliğinde duyurulan konsol sürümü bilgisayar platformu ile hemen hemen aynı içeriklere sahip olacak. Karmaşık uzay teknolojisini oyunculara sunan yapım grafik açıları ile tatmin edecek.

Stellaris: Console Edition - "Tour of the galaxy" - Pre-Order Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.