Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steel Division 2’nin Trailer’ı Yayınlandı!

Steel Division 2'nin çıkış tarihi bilinmiyor.

Steel Division: Normandy 44’ün geliştiricisi olan Eugen System yeni oyunu olan Steel Division 2’yi duyurdu. Oyun ne zaman karşımıza çıkacak bilinmiyor.

Steel Division 2’nin Trailer’ı Yayınlandı 2

Steel Division: Normandy 44’ün devamı niteliğinde olacak olan Steel Division 2 oyuncuları gerçek bir savaşa götürecek. Dünya savaşlarına dahil olacağımız oyunda co-op tarzında bir oynanış bizleri bekliyor olacak. Birbirinden farklı silah modellerinin yer alacağı oyunda grafikler ve ses efektleri Steel Division: Normandy 44’e göre daha kaliteli ve gerçeğe daha yakın olacak. Uçak ve tank savaşları yapacağımız oyunda genel özellikler eski dönemlere ait olacak.

Oyun içerisinde tank, uçak ve yaya olarak savaşacak aldığımız kararlar ile savaşın yönünü değiştirmeye çalışacağız. Gerçek oyunculu olarak oynayacağımız yapım da görsel efektler de oyunculara savaş hissini en gerçekçi şekilde sunacak. Gerçek zamanlı strateji oyunu olacak olan yapım geniş ve açık bir dünyaya sahip olacak.

Oyun yine 6 farklı dil seçeneği ile Paradox Interactive tarafından yayınlanacak. Bilgisayar platformu için geliştirilen Steel Division 2 ne zaman yayınlanacak bilinmiyor.

Dilerseniz oyunun tanıtım trailerını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Steel Division 2 - In-Game Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.