Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steel Division 2, 2 Mayıs’a Ertelendi!

Steel Division 2 yine ertelendi.

Eugen Systems tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda ertelenen Steel Division 2 yine bir ertelenme haberi ile gündeme geldi. Yapım 4 Nisan’dan 2 Mayıs’a ertelendi. İkinci kez ertelenen yapım yayınlanmadan oyuncuların tepkisini çekecek gibi görünüyor.

Steel Division 2 2 Mayıs’a Ertelendi 2

Bilgisayar platformu için özel olarak geliştirilen ve aylardır Steam’de oyuncular tarafından merakla beklenen Steel Division 2, oyuncuları sürükleyici bir savaş dünyasına götürecek. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapımda oyuncuları oldukça sürükleyici bir savaş dünyası bekliyor olacak. 4 farklı paket halinde Steam’de bilgisayar oyuncuları için ön siparişlere açılan yapım, bugün ertelenme haberi ile oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

27 Mart’ta betaya çıkacak olan Steel Division 2, 2 Mayıs’ta Steam’de oyunculara sunulacak. Geliştirici ekip oyunculardan gelecek olan geri bildirimler ile oyun üzerinde bazı dokunuşlar yapacakmış. Daha doğrusu ertelenme bahanesi olarak bu düşünce öne sürülmüş.

PC Gamer’ın haberi ile öğrendiğimiz gelişme ile oyunun 2 Mayıs’ta yayınlanacağı belirtiliyor. Yapım 27 Mart’ta beta olarak ön sipariş eden oyuncuların karşısına çıkacak ve iki gün boyunca oynanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.