Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

State of Decay 2’de Mikro Ödemeler Olmayacak

State of Decay 2'de oyun hariç bir şeye para ödemeyeceğiz.

Görünüşe göre State of Decay 2, bu aralar endüstride trend olan akıma uyacak ve herhangi bir mikro ödeme sistemi barındırmayacak. Undead Labs stüdyolarının başındaki isim Jeff Strain bir röportaj verirken bu durumu doğruladı. Her ne kadar kendisi açık açık söylemese de, haberde beklenen zombi oyununda herhangi bir microtransaction olmayacağı bilgisine yer verildi.

State of decay 2 mikro odemeler olmayacak 1

Bu dikkate değer bir gelişme çünkü büyük ya da küçük fark etmeksizin, birçok oyunda daha çok para kazanmaya odaklanmış mikro ödeme sistemleri bulunuyor. Öyle ki oyuna bazen çok yüksek ücretler ödense dahi, hâlâ oyunculardan ek ödemeler yapması isteniyor.

Xbox 360 için çıkan orijinal State of Decay oyununda bazı mikro ödeme seçenekleri vardı fakat dozu ayarlanmıştı ve yüksek ücretlere sahip değildi. İkinci oyunda ise böyle bir sistem yer almayacak. Undead Labs’in neden böyle bir karar aldığı henüz net bir şekilde bilinmese de, muhtemelen Star Wars Battlefront 2’nin çektiği yoğun tepki pek çok oyun yapımcısının gözünü ciddi ölçüde korkuttu.

State of Decay 2, hem PC, hem de Xbox One platformları için 22 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.