Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Stardew Valley Dünya Çapında 10 Milyon Adet Sattı!

Stardew Valley milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

ConcernedApe tarafından geliştirilen ve 2016 yılında konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan Stardew Valley dünya çapında 10 milyon adet kopya satmayı başardı. Yapıma olan ilgi son 4 yılda hiç azalmadı.

Stardew Valley Dünya Çapında 10 Milyon Adet Sattı 2

Steam üzerinde 24.00 TL gibi cazip bir fiyat etiketine sahip olan Stardew Valley tüm platformlarda aldığı güncellemeler ile oyuncularına sürekli yeni içerikler sunmaya devam etti. Özellikle bilgisayar platformu oyuncuları tarafından beğenilen yapım Steam üzerinde ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirildi. Türkçe dil desteğine de sahip olarak oynanan yapım bugün satış rakamları ile gündeme geldi.

VGChartz’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Stardew Valley dünya çapında 10 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Belirtilen bu satış rakamı oyunun tüm platformlarda yapmış olduğu satışları kapsıyormuş. Tüm platformlarda 14.99 dolar fiyat etiketine sahip olduğu belirtilen yapım rengarenk içerikleri ile beklentileri karşıladı.

Geçtiğimiz yıl mobil platforma da gelen yapım satışlarını artırmaya devam ederken geliştiricisinin kasasını da parayla doldurmayı başardı. Oyunculara enfes bir çiftçilik deneyimi sunan başarılı oyun milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.