Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars The Old Republic Güncellemesinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Star Wars: The Old Republic'in 10. yıl dönümünü kutlayan büyük güncelleme paketi olan Legacy of the Sith'in çıkış tarihi belli oldu.

Star Wars The Old Republic oyunseverlerin merakla beklediği büyük güncelleme paketi olacak Legacy of the Sith’in çıkış tarihi nihayet belli oldu.

Star Wars The Old Republic Legacy of the Sith 14 Aralık’ta Çıkıyor

Star Wars The Old Republic‘in 10. yıl dönümünü kutlayan büyük güncelleme paketi Legacy of the Sith, 14 Aralık’ta çıkacak. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen büyük şirket BioWare, geri dönen karakteri seslendiren Enuka Vanessa Okuma ile yaptığı röportajın ardından geliştirme ekibiyle gelecek olan büyük güncelleme paketinin tarihini canlı yayında açıkladı ve bekleyenlerin içine bir nebze de olsa su serpti.

Öncelikle hatırlatma babında oyundan bahsedecek olursak; Star Wars evreninde geçen bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. BioWare Austin tarafından Bioware Edmonton yardımıyla geliştirilmiştir.

Star Wars: The Old Republic

Legacy of the Sith, oyuncuları tüm köpekbalıkları tarafından saldırıya uğradığınız Knights of the Old Republic‘teki bir su dünyası olan Manaan gezegenine gönderecek. Bu kez, Darth Malgus’un neyin peşinde olduğunu öğrenmek ve Tau Idair, Arn Peralun, Binbaşı Anri, Lana Beniko ve Darth Rivix gibi çeşitli geri dönen hikaye karakterlerini yakalamak için Manaan’da olacaksınız. Ayrıca Elom adında bir kar gezegeninde yeni bir parlama noktası var ve kısa bir süre sonra ürkütücü bir Sith tarikatı tarafından yürütülen bir araştırma üssünde R-4 Anomaly adlı bir operasyon yayınlanıyor.

Legacy of the Sith’in piyasaya sürülmesiyle aynı zamanda, yeni dövüş stili sistemi bir güncelleme sunacak. Oyuncuların, 10. seviyeye ulaşana kadar beklemek ve gelişmiş bir sınıfın kilidini açmak yerine, birinci seviyeden farklı sınıfların savaş yeteneklerini seçmelerine izin verecek.

Legacy of the Sith‘in geliştirilmesi sırasında, Old Republic’in klasik sinematik fragmanları, 4K versiyonlarında yeniden yayınlanmaya başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.