Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: The Old Republic 4K Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Bioware, yıldönümü için Star Wars: The Old Republic 4K sinematik fragmanını birkaç gün önce hayranları için yayınladı.

Star Wars: The Old Republic, 20 Aralık’ta 10 yaşına girecek, bu sebepten dolayı yapım şirketi BioWare, oyunun çıkışına kadar uzanan ünlü sinematik fragmanları 4K olarak yayınlayacağını duyurdu. Bu yeni remaster’lar, oyunun en ünlü fragmanlarını 4K olarak sunacak.

The Old Republic’ın resmi Twitter ve YouTube kanalında yüklenen Star Wars: The Old Republic ‘Deceived’ sinematik fragman, hayranlarını büyük hayrete boğdu. Aslında fragman ilk olarak 1 Haziran 2009’da yayınlandı ve hem MMO alanındakilerin hem de normal Star Wars hayranlarının zihinlerini ele geçirdi. Sith ve Jedi ordusu arasındaki savaş merkez sahneye çıktığında, IP ile görsel bir ortamda bu ölçekte hiç yapılmamış pek çok yönü gösterdi.

Star Wars: The Old Republic 4K Sinematik İlk Fragmanı

Star Wars

Fragmanın temposu, Tapınağa giren bir çift ödül avcısı olan yalnız bir Sith’in gerilimini ne kadar iyi oluşturduğundan, ardından Tapınağa çarpan bir nakliye gemisi tarafından takip edilmesinden dolayı da dikkat çekicidir. Geminin içi, bir Sith ordusu Jedi’larla savaşmak için dışarı çıktığında kırmızı ışın kılıçları tarafından kesilene kadar karanlıkla dolu. Şimşek, alev püskürtücüler içeren hızlı tempolu aksiyon ile dolu.

Star Wars: The Old Republic, galaksinin her yerinden bağımsız hikayeler anlatan ve Star Wars evrenine hak ettiği boyut ve kapsamı veren beş sinematik fragmana sahip. Önümüzdeki günlerde, tüm bu fragmanlar 4K şeklinde yayınlanacak. Gelmiş ve gelecekte olan fragmanlar, şimdiye kadarki en ünlü ve saygın kesitlerinden bazılarıdır. İçlerinde anlatılan ve hayal gücünü yakalayan yoğun hikayelerden görsellere ve koreografiye kadar birçok hayranın bu tür bir dünyanın bir filmde veya dizide hayata geçirilmesini neden seveceği aslında şaşırtıcı değil. Star Wars: Visions gibi bir şeyin başarısıyla, bunu yapmak için daha iyi bir zaman olmayabilir.

Star Wars: The Old Republic şu anda PC’de ücretsiz olarak oynanabiliyor ve çıkış tarihi henüz duyurulmamış olsa da “Legacy of the Sith” adlı yeni bir güncelleme paketi alacak. Oyunun klasik fragmanlarının yeni 4K sinematik fragmanının ilkini aşağıdan izleyebilirsiniz.

STAR WARS™: The Old Republic™ - 4K ULTRA HD - 'Deceived' Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.