Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: Squadrons’da Oyuncular Gemilerini Özelleştirebilecekler

Electronic Arts, Star Wars: Squadrons için bazı yeni açıklamalar yaptı. Oyuncular, gemilerini yeni ekipmanlar ile özelleştirebilecekler.

Electronic Arts, gemi bileşenlerine ve bunların hem işlevsel hem de kozmetik olarak özelleştirilmesine odaklandıkları Star Wars: Squadrons ile ilgili bazı yeni bilgileri oyuncular ve hayranlar ile paylaştı.

Star Wars Squadronsda Oyuncular Gemilerini Özelleştirebilecekler

Star Wars: Squadrons’da oyuncular, oyunu oynadıkça bu bileşenlerin kilitlerini açacaklar ve belirli seviyelere geldiklerinde bu açılan bileşenleri yükseltebilecekler. Bu bileşenler, savaş gemisinin nasıl davranacağını önemli ölçüde belirleyeceği için oldukça önem arz ediyor. Bileşenlerin listesi aşağıdaki gibidir.

  • Birincil silahlar
  • Yardımcı ekipman (x2)
  • Karşı önlemler
  • Gövde
  • Kalkanlar
  • Motorlar

Starfighters üç adede kadar pasif ve dört aktif bileşene sahip olabilir. Buradaki aktif bileşenler iki yardımcı bileşen, karşı önlemler, birincil silahınız ve son olarak ise geminin ana silahı olmak üzere toplam’da 7 adet özelleştirmeye ve ekipmana sahip olabilecek. Geminizi ne kadar iyi özelleştirirseniz o kadar güçlü olacaktır.

Geliştirici ayrıca, bazı birincil silahların ateş oranlarının daha yüksek olduğunu bazılarının ise tam tersi daha düşük ateş oranlarına sahip olduğunu söylüyor. Yani geminizi özelleştirirken dikkat etmeniz gereken birçok unsur olacak. Son olarak, Electronics Arts oyun içerisinde kozmetik ürünlerinin de bulunacağını belirtti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.