Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: Squadrons’da AI Destek Savaşçıları Olacak

En son yapılan açıklamalara göre Star Wars: Squadrons'da AI takım arkadaşları desteği bulunacak. Böylece 5v5 takım savaşlarında oyuncuların haricinde de oyun tabiriyle bot'lar bulunacak.

EA Motive‘in yaklaşmakta olan yeni bilim kurgu oyunu Star Wars: Squadrons‘da crossplatform desteğinin yanı sıra VR ve çevrimiçi çok oyunculu desteğiyle birlikte piyasaya gelecek. Ancak oyuncular Star Wars: Squadrons gibi büyük bir AAA oyunu için 5v5 savaş sisteminden endişeliler. Hayranlar oyuncu sayısının az olmasından endişeleniyorlar.

Star Wars Squadronsda AI Destek Savaşçıları Olacak 1

Filo Savaşları modunda Filolarda ki seçim çerçevesi özelliklerinden birini seçtiğinizde beş kişilik ekibin yanında AI destek savaşçılarını içereceğini bilmek hayranların hoşuna gidecektir. Çünkü oyun açıkladığı zamandan bugüne kadar 5v5’lik takım savaşlarının büyük bir hayran kitlesine ve büyük bir dünya’ya sahip olan Star Wars için oldukça düşük oyuncu sayısına sahip olduğu düşünülüyordu ve hayranlar açıkcası bu durumdan pek memnun değillerdi.

Büyük bir marka olan Star Wars’ın karmaşık, devasa uzay savaşlarıyla tanındığını düşündüğümüz de bize de 5v5 savaşların oldukça kısır geçeceğini ve full aksiyon arayan Star Wars hayranlarının oyundan bir süre sonra uzaklaşacağını düşündürmüştü ancak DICE bu duruma el attı.

Yani son olarak, Star Wars: Squadrons AI takım arkadaşları ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.