Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Hunters Oynanış Görüntüleri Geldi

Zynga’nın ilk konsol oyunu Star Wars: Hunters'ın oynanış görüntüleri paylaşıldı.

Star Wars Hunters için gelecek yıl Nintendo Switch ve mobil cihazlar için oynaması ücretsiz nişancı oyununa en iyi oynanış videosu nihayet geldi ve hayranlarını heyecanlandırdı. Star Wars Hunters, ünlü Star Wars ortamlarına dayalı haritalar içeren 4v4 takım tabanlı bir nişancı oyunudur. 

Galactic Empire veya Rebel Alliance’ın bir üyesi olarak oyuna başlayacaksınız ve kendi benzersiz yeteneklerine sahip bir karakter sınıfı seçebileceksiniz. Fragmanda da görebileceğiniz gibi, diğerlerinin yanı sıra Lightsabers kullanan yakın dövüş odaklı karakterler ve menzilli silahlar kullanan Stormtroopers bulunmakta.

Star Wars Hunters Gelecek Yıl Piyasaya Sürülüyor

Star Wars Hunters

Star Wars: Hunters, Zynga tarafından geliştirildi ve şu ana kadar sadece konsollarda ve mobil cihazlar için onaylandı. PlayStation, Xbox veya PC’ye gelip gelemeyeceği konusunda henüz bir kelime yok. Hunters’ın 2022’ye ertelenmeden önce 2021’de piyasaya sürülmesi planlandı ve çıkış tarihlerinin yeni yıla ertelenerek bir hayli merakla bekleniyor.

Star Wars: Hunters, Nintendo Switch, Apple App Store ve Google Play Store platformlarından ücretsiz olarak indirilebilecek. Ayrıca oyunu indirip oynamak için Nintendo Switch Online üyeliği de gerekmiyor. Oyun hakkında daha fazla ayrıntıya sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Yeni gelen oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Wars: Hunters - Enter the Arena | Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.