Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: Battlefront 2’nin Oynanış Videoları Yayınlanmaya Başladı

Star Wars: Battlefront 2, serinin hayranlarını memnun edecek oynanış videoları ile geliyor.

E3 2017 kapsamında hakkındaki detayları öğrenmeyi hevesle beklediğimiz oyunlardan biri de Star Wars: Battlefront 2′ydi. Elctronic Arts’a bağlı DICE ekibi tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan oyun, E3 2017 alanının en önemli yapımlarından biri olma özelliği taşıyordu. Kısa süre önce YouTube yayıncıları tarafından geliştirilen içeriklerin yüklenmesi sayesinde, oyunla ilgili detaylı oynanış bilgisine erişmeyi başardık. Şu ana kadar her şey muhteşem görünüyor diyebiliriz.

star wars battlefront 2 gameplay

Oyunda, son yıllarda piyasaya çıkan Star Wars filmlerinde karşılaştığınız karakterler dahil çok geniş bir karakter havuzu bulunacak. Farklı zaman dilimlerinden tanıdığınız Darth Maul ya da Kylo Ren gibi isimleri, tek bir oyunun hikayesi içinde keşfedebileceksiniz.

Oyunda tek oyunculu hikaye modu, çok oyunculu modlar, bölünmüş ekranlı co-op oynanış seçenekleri gibi farklı versiyonlar yer alacak. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte galaksinin en tehlikeli bölgelerine seyahat edebileceksiniz. Farklı bölümlerde uzay gemilerini kullanarak, uzay savaşlarına katılma şansınız da olacak.

Star Wars: Battlefront 2, 17 Kasım 2017 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyun, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Kısa süre önce YouTube üzerinden paylaşılan oynanış videolarını aşağıdaki ekranlarda izleyebilirsiniz.

STAR WARS BATTLEFRONT 2 - Multiplayer Gameplay

https://youtu.be/lQnPUAb7cOo

Star Wars Battlefront 2 - New DARTH MAUL Gameplay! ALL HEROES! Rey! Jump Troopers! | Star Wars HQ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.