Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Trek: Sonsuzluk – Film İnceleme

Bir Star Trek macerası daha geride kaldı.

Star Wars hayranı birisi olarak modern serinin 3. filmi Sonsuzluk' u uzun süredir bekliyorum sevgili dostlarım. Filme ilk haftasında gidip izleme şansını yakaladım. Film hakkında söyleyebileceğim şey, bazı sahnelerinde boğazınız düğümlenecek, inanamayacaksınız, olamaz hayır diyeceksiniz. Justin Lin, ilk 2 filmden daha farklı bir tarzda oldukça güzel ve etkili bir film yapmış.

 

star3

 

Filmin kötü adamı, ilk iki filmde yer alan kötü adamlardan sonra tansiyonu düşürmemek adına Idris Elba oyunculuğu ile gelmiş. 2. filmdeki Benedict Cumberbatch’ dan sonra kimi getirirler diye bekliyordum ve gerçekten de oyunculuğunu çok beğendiğimiz Idris Elba' yı getirdiler. Idris Elba, filmde Krall rolünü canlandırıyor. Ciddi makyaja maruz kaldığı için başta o olup olmadığını anlamakta zorlansanız da sonradan oyunculuk kalitesi ile Idris Elba olduğunu anlayabiliyorsunuz.

 

star2

 

Oyunculuklar her biri başlı başına muazzamdı diyebiliriz. Chris Pine, kaptanlık ağırlığını çok iyi yansıtmış bu filmde. Filmdeki gönderimler çok yerinde ve güzeldi. Özellikle Mr. Spck ve Dr. Bones' un diyalogları muhteşemdi. Film öyle çok güldüren bir film değil. Evet, komik diyaloglar var ama filmin ambiyansı, başınıza gelen şeyler sizi gülmenin yanlış olduğunu düşündürüyor. Dediğimiz gibi oyunculuklar, kurgu, efektler, her şey muazzamdı. Ama yine de söylemeden geçemeyeceğim, filmi 3D izliyorsanız, bazı savaş sahnelerinin çok bulanık kaldığını söyleyebilirim. Bu durum IMAX' te daha farklı olabilir ama 3D için durum bu şekilde.

 

star4

 

 Sofia Boutella' nın oyunculuğu ile Star Trek evrenine çok sağlam giriş yapan Jaylah' dan da kısaca bahsetmek istiyorum. Makyajının çok başarılı olduğu bir gerçek ama oyunculuk performansını da çok beğendim karakterin. Filme yeni favori karakter eklendi diyebiliriz. Kısacası film için düşüncelerimin geneli iyi. Her ne kadar gişede sıkıntı yaşasa da, bence haksız bir gişe durumu yaşıyor şu anda. Çok daha iyi yerlere gelmesi gereken bir film Star Trek. Siz de izlediyseniz haberin altına yorum yapabilir, kendi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

 

star1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.