Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Citizen’ın 3.0 Alfası Ertelendi

Star Citizen'ın kısa süre önce duyurulan 3.0 alfası ertelendi. Pek çok yeni özellik sunacak olan alfa testleri Eylül ayında gerçekleşecek.

Cloud Imperium Games ekibi tarafından geliştirilen ve yayınlanan Star Citizen’ın merakla beklenen 3.0 Alpha süreci kısa süre önce duyurulmuştu. Ancak yeni gelen haberlere bakılırsa, 3.0 Alpha tahmin ettiğimizden daha geç düzenlenecek. Ağustos ayında düzenlenmesi beklenen 3.0 Alpha testlerinin Eylül ayına ertelendiği duyuruldu. Oyundaki stabilizasyon hatalarının üzerine gitmek isteyen Cloud Imperium Games ekibi, çeşitli optimizasyon işlemleri için zamana ihtiyaçları olduğunu duyurdu. Ekibin hedeflediği tarih aralığı 4 – 18 Eylül olarak açıklandı.

star citizen

Star Citizen geliştirilmekte olan oyunlar arasında en çok merak uyandıranlardan biri. Akıl almaz bir bağış miktarına ulaşmış durumda ve fonlanmaya da devam ediyor. Devasa bir evren sunacak olan oyun, tamamen açık dünya haritasına sahip olacak. Uzayda aklınıza gelebilecek her şeyi yapmanıza imkan verecek. Buna ticaret ve savaşlar da dahil.

Uzay boşluğunda var olmanızı sağlamaya çalışan ekip bugüne dek toplam 149 milyon dolar bağış aldı. Gelişim aşamasında olan oyunların tarihi düşünüldüğünde, bu inanılmaz bir bağış miktarı demek oluyor.

Star Citizen’ın 1.808.777 adet oyuncusu bulunuyor. Kısa süre içinde de 2 milyonuncu oyuncusuna kavuşması bekleniyor. Şu anki oyuncuları sıradaki alfa testleri için heyecanlı. Fakat bir süre daha beklemek zorundalar. Geliştiriciler çok sayıda içerik sunmayı hedefledikleri için optimizasyon üzerine biraz daha zaman harcamak istediklerini ve hatasız bir süreç yaşamayı planladıklarını açıkladılar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.