Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Citizen, 2 Aralık’a Kadar Ücretsiz Oldu

Cloud Imperium tarafından geliştirilen Star Citizen, 2 Aralık 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilir.

Cloud Imperium, Star Citizen‘ın Intergalactic Aerospace Expo 2950 sırasında ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu. PC oyuncuları bugünden 2 Aralık‘a kadar bu yeni uzay MMO oyununun en son alfa yapısını indirip ücretsiz oynayabilecek.

Star Citizen 2 Aralika Kadar Ucretsiz Oldu 1

PC oyuncuları, Star Citizen’da 100’den fazla gemiyi ücretsiz olarak görebilecek ve uçabilecek. Cloud Imperium yayınladığı basın bülteninde, IAE yetkilileri ilk kez bu kadar çok sayıda uçabilen gemiyi Test Fly programına uygun hale getirdiğini açıkladı. Ek olarak, merakla beklenen Crusader Mercury Star Runner, ilk kez oyuncular tarafından kullanılabilecek. Bu etkinlik sırasında oyuncular ilk kez New Babbage Expo Hall’u da keşfedebilirler. Araç, silah ve zırh üreticileri her gün en son gemilerini, konsept tasarımlarını ve teçhizatlarını sergileyecek.

Star Citizen, çok oyunculu bir ortamda klasik uzay simülasyonu oyununu sınırları zorlayan görsellerle birleştirmeyi vaat ediyor. Oyuncular, istedikleri zaman yolları kargo nakliyecisinden kanun kaçağına, kaşifine veya başka bir role kaydırabilirler. Oyuncular ayrıca, hepsi prosedürel gezegen teknolojisi ve tamamlayıcı el yapımı tasarımın benzersiz bir kombinasyonuyla oluşturulan geniş şehirler ve yer altı mağaraları dahil olmak üzere birden fazla gezegeni ve ayı keşfedebilecekler.

Star Citizen’ı buraya tıklayarak indirebilir ve 2 Aralık 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.