Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

STALKER Benzeri MMO Oyunu Pioner İçin Yeni Fragman Yayınlandı

GFA Games'in STALKER serisinden ilham alan Pioner, E3 2021'de yeni bir fragman aldı. Daha fazla mutantın yanı sıra, havada uçan gizemli bir kız gördük.

S.T.A.L.K.E.R. serisinin hayranları son günlerde çok mutlu oldu. Sadece Xbox & Bethesda Games Showcase’deki devam oyununu değil, aynı zamanda PC Gaming Show’da eski seriden ilham alan bir oyun olan Pioner için yeni bir fragman da gördük. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pioner trailer | PC Gaming Show 2021

Oyun bir aydan fazla bir süre önce resmi olarak duyuruldu ve son günlerde savaş sistemi hakkında bazı detaylar öğrendik. Bu sefer oyuna daha yakından bakabiliriz. Çok yenilikçi bir fragman değil ancak GFA Games’in oyununu aklımıza kazıyacak bazı ilginç detaylar gördük.

Videonun başında görünen havaya yükselen kız oldukça dikkat çekiciydi. Kendisi muhtemelen bir anomali. Buna benzer birçok tuhaflık muhtemelen oyunda bulunacak. Pioner içerisindeki hikaye bölümünde bolca mutant ve diğer insanları öldüreceğimize de emin olduk.

Geliştiriciler, oyunu tek başına tamamlamanın mümkün olacağını beyan etti ancak Pioneer’ı kooperatif modunda oynamayı önerdiler. Oyun ayrıca baskınlar ve üs savunması içerecek. Her birinde, özel saatler, avuç içi bilgisayarlar ve dozimetreler gibi aygıtların yanı sıra yakın ve mesafeli çatışmalar için çeşitli silah cephaneliğini kullanacağız.

Oyunun açık dünyası, bazıları Arkady ve Boris Strugatsky’nin Roadside Picnic’inden ilham alan bilim kurgu unsurlarıyla ve titizlikle işlenmiş bir Sovyet retro tarzıyla dolu. Metro serisinin anımsatsa da kesinlikle özgün bir tarzı mevcut.

pioner 1

Pioner, 2021’in sonlarında veya 2022’nin başlarında PC platformu için çıkış yapacak. Bu arada, oyunun beta testleri sonbaharda yapılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.