Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

STALKER 2, Ray Tracing Özelliğini Destekleyecek

Xbox Series X ve Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan yeni nesil oyunların tanıtıldığı Xbox Games Showcase etkinliği esnasında tanıtılan STALKER 2, Ray Tracing özelliğini desteklecek.

STALKER 2, Microsoft’un Xbox Temmuz 2020 etkinliği sırasında gösterilen en umut verici oyunlardan biriydi. Ve oyunun Microsoft Xbox Sayfasına göre, STALKER 2 Ray Tracing (Gerçek zamanlı ışın izleme efektleri) özelliğini destekleyecek.

STALKER 2 Ray Tracing Özelliğini Destekleyecek 1

Açıkça görebildiğimiz gibi, Microsoft oyuna bir Ray Tracing etiketi ekledi. STALKER 2, Unreal Engine 4’ü kullanacak ve yeni nesil platformları hedefleyecek. Artık son dönemde Ray Tracing teknolojisinin gelişmesi ile birlikte yeni nesil oyunlarda bu özellik kullanılmaya başlandı. Büyük ölçekli oyunlarda Ray Tracing özelliğinin kullanılması ile birlikte oyuncular bu gerçek zamanlı ışın izleme özelliği ile birlikte oyunlarda daha gerçekçi bir atmosfere sahip oluyorlar.

STALKER 2, FPS, sürükleyici simülasyon, korku ve gerçekten karanlık atmosfere sahip eşsiz bir karışımdır. Oyun, en büyük kesintisiz açık dünya ortamlarından birine sahip olmayı vaat ediyor. Bu ayın başlarında, GSC GameWorld, oyun için elde etmeyi amaçladığı grafik seviyesini gösteren bir oyun içi grafikleri gösteren fragman yayınladı. Bu fragman, oyun içi modeller kullansa bile, son yapının kalitesini temsil etmiyor.

Ray Tracing’in yanı sıra GSC GameWorld, hem bedenler hem de yüzler için hareket yakalama ve fotogrametri kullanacak. Ek olarak, STALKER 2 piyasaya sürüldüğü gün modları destekleyecektir. Son olarak oyun’da VR desteği bulunmayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.