Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Squad’ın Canadian Armen Forces Genişlemesi Yayınlandı!

Squad'ın yeni içerikleri oyunculara sunuldu.

Hafta sonunu oynaması ücretsiz olarak geçiren Squad yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme geldi. 27 Temmuz Cumartesi günü oyunculara sunulan yeni genişleme şuan tüm platformlarda oynanabilir durumda yer alıyor.

Squad’ın Canadian Armen Forces Genişlemesi Yayınlandı 2

Offworld Industries’in başarılı oyunu olan Squad gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarındaki oyuncuları karşı karşıya getirmeye devam ederken yeni bir güncelleme duyurusu yapıldı. Oyunun Steam topluluk sayfasında yer alan bilgilere göre Squad yeni genişlemesinde oyunculara 2 yeni harita sunuyormuş. Bu haritalardan birisi Manic-5 olarak adlandırılırken, diğeri ise Nanisivik olarak adnlandırılmış.

Manic-5 daha yeşil alanlara ve ormanlık bir yapıya sahip olurken, Nanisivik ise çevresi denizlerle çevrili bir adayı andırıyor. 2 yeni haritaya ek olarak oyuna 3 yeni askeri araç geldi. Bu araçların isimleri de Leopard 2A6M, Lav 6 ve Light Utility Vehicle olarak duyuruldu.

Oyuna bir dizi yeni lootlarda ekleyen geliştirici ekip, ilerleyen güncellemeler de oyunu zenginleştirmeye devam edecek.

Yapım kısa bir süreliğine yüzde 50 indirimli olarak satışlarına devam ediyor. Saatler sonra indirimi sona erecek olan Squad’ın şuan ki fiyat etiketi 39.99 TL olarak ifade edildi.

Squad: Canadian Armed Forces Trailer (July 2019)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.