Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Splinter Cell Chaos Theory Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor!

Ubisoft, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory'i ücretsiz olarak veriyor. Oyun, bugünden 25 Kasım'a kadar Ubisoft Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Bugüne kadarki en iyi Splinter Cell oyunu olarak gösterilen Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory, sınırlı süre için Ubisoft Store üzerinde bedava oldu. Oyunu, bugünden 25 Kasım’a kadar ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebileceksiniz.

Xbox ve PlayStation 2 için 2004 tarihinde piyasaya çıkarılan oyun, Windows PC için 2005 yılında yayınlanmıştı. Zaman olarak 2008 yılında geçen Splinter Cell Chaos Theory, Japon ekonomisinin Güney Kore merkezli bir virüs sebebiyle çöktüğü kurgusal bir dönemi konu alıyor.

Splinter Cell Chaos Theory ücretsiz

Japonlar, ABD’den yardımı talep eder ve kahramanımız Sam Fisher, düşmanlarından sadece birkaç santim ötede kritik öneme sahip istihbaratları toplamak için düşman topraklarına gönderilir. Etkileyici bir oynanış mekaniğine sahip olan Splinter Cell Chaos Theory, birincil ve ikincil hedefleri tamamlamak için birden fazla yol sunuyor. Ayrıca hedeflerinizi tamamlamak için çevrimdışı olarak ekip çalışmasını kullandığınız bir mod da mevcut.

Ubisoft, Ağustos 2016 itibarıyla oyunun çevrimiçi desteğini sonlandırmıştı. Dolayısıyla multiplayer ve co-op modları ne yazık ki kullanılabilir değil. Splinter Cell Chaos Theory sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Splinter Cell Chaos Theory Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000/XP
  • İşlemci: Intel Pentium III veya AMD Athlon, 1.4 GHz (Önerilen Pentium IV veya Athlon 2.2 GHz)
  • RAM: 256 MB (önerilen 512 MB)
  • Ekran Kartı: 64 MB DirectX 9.0c (Önerilen 128 MB)
  • Boş Disk Alanı: 4 GB

Oyunu bu adresten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.