Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spider-Man: No Way Home’un Süresi Belli Oldu

Bu ay vizyona girecek olan Spider Man No Way Home, 2 saat 30 dakikalık süresiyle Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) şimdiye kadarki en uzun filmlerinden biri olacak.

Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) 4. aşama filmlerinden biri olan Spider Man No Way Home için geri sayım sürüyor. Tom Holland‘ın ikonik karaktere geri döneceği film, ülkemizde 17 Aralık’ta vizyona girecek. Bugün itibarıyla yeni Spider Man filminin kaç saat olacağı netlik kazandı.

Collider’ın haberine göre No Way Home, 2 saat 30 dakikalık (150 dakika) süresi ile şimdiye kadarki en uzun MCU filmlerinden biri olacak. Hatta kesin bir sıralama belirtmek gerekirse Spider Man üçlemesinin son filmi, bugüne kadarki en uzun üçüncü MCU filmi ünvanını elde edecek.

Üçlemenin Son Filmi, 17 Aralık’ta Vizyona Girecek

spider man no way home süresi

Avengers: Endgame, 181 dakikayla en üst sırada yer alıyor. Marvel Studios’un son filmi Eternals ise 157 dakika uzunluğunda. Holland’ın başrolünde olduğu diğer iki Spider Man filmi Homecoming ve Far From Home, sırasıyla 133 dakika ve 129 dakikaydı.

Sony Pictures tarafından çekilen önceki Spider Man serilerine baktığımızda ise Tobey Maguire‘ın 2002 yapımı orijinal Spider Man’i 121 dakika, Spider Man 2 127 dakika ve Spider Man 3 ise 139 dakika uzunluğundaydı. Andrew Garfield‘ın başrolünde yer aldığı Amazing Spider Man 139 dakika ve Amazing Spider Man 2 ise 141 dakikaydı.

Yönetmen koltuğunda Jon Watts‘ın oturduğu Spider Man No Way Home, 17 Aralık‘ta sinemalarda olacak. Sony Pictures yapımcısı Amy Pascal, yakın zaman önce verdiği bir röportajda, Tom Holland’ın Peter Parker’ı canlandırmaya devam edeceğini söylemişti.

Spider Man No Way Home Fragmanı:

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.