Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SpellForce 3 Reforced Konsollar İçin Duyuruldu

Grimlore Games, SpellForce'un üçüncü bölümünün konsollara geleceğini duyurdu. SpellForce 3 Reforced, 7 Aralık 2021'de piyasaya sürülecek.

Grimlore Games, SpellForce’un üçüncü bölümünün SpellForce 3 Reforced adı altında PlayStation 4 ve 5 ile Xbox One ve Series X/S konsollarına geleceğini duyurdu. Oyun 40 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek ve 7 Aralık‘ta çıkış yapacak.

SpellForce 3 Reforced

Yukarıda bahsedilen konsolların sahipleri için ek bilgi: 7 Aralık’ta Soul Harvest ve Fallen God genişletmelerini yaklaşık 20 dolar karşılığında satın alabilecek.

SpellForce 3 Reforced‘da bulunan genişletme paketleri PC’de zaten mevcut. Konsol oyuncularının, temel sürümü ve her iki ek paket de dahil olmak üzere oyunun tam sürümünü yaklaşık 60 dolar karşılığında satın alabileceklerini de belirtelim.

SpellForce 3, bilgisayar kullanıcıları tarafından sıcak bir şekilde karşılanmıştı. Oyun, Steam’de “çoğunlukla olumlu” olan yaklaşık 4000 inceleme topladı.

SpellForce 3 Reforced, oyunun iki farklı türü (RPG ve RTS) birleştiren bir konsol sürümü olacak. Oyunda sunulan hikaye, ilk bölümdeki olaylardan 500 yıl önce geçecek. Oyuncunun asıl görevi, Arcane adlı gizemli grupla yüzleşmek ve trajik Toplantı ritüelinin gizemini çözmek olacak.

Bu süreçte, Eo kıtası parçalandı ve daha sonra portallarla birbirine bağlanan küçük adalara bölündü. Tek başına veya kooperatif olarak oynanabilen hikaye bölümünün yanı sıra, oyunun çok oyunculu mod da oyunda yer alacak ve katılımcıların çeşitli oyun modlarında savaşmalarını sağlayacak.

SpellForce 3 Reforced Fragman

SpellForce III Reforced - Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.