Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spellbreak 5 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı

3 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürülen Spellbreak 5 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.

Proletariat tarafından geliştirilen ve 3 Eylül 2020 tarihinde tam sürüm ile piyasaya sürülen Spellbreak için bugün yayınlanan bir basın bülteninde oyunun çıkış yaptığı tarihten itibaren tüm platformlarda 5 milyon kullanıcı sayısına ulaştığı bildirildi.

Spellbreak 5 Milyon Kullanici Sayisina Ulasti 1

Spellbreak, oyuncuların bir büyücü olarak oynadığı Battle Royale oyunudur. Alışılmışa gelinen dışında Spellbreak’de silahlar yerine büyüler konuşuyor. Oyuncular elementler ile birlikte büyü yapmada kendi oyun tarzlarını yaratarak ustalaşıyor ve güçlü büyü kombinasyonları kullanarak Hollow Lands adı verilen ada’da mücadele ediyor.

Geçtiğimiz Haziran ve Temmuz aylarında yapılan beta süreçlerinin ardından kısa bir süreliğine erken erişim oyunu olarak tüm oyunculara sunulan oyun 3 Eylül 2020 tarihi itibariyle PC için Epic Games Store üzerinden, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar Twitch üzerinden 4 milyon saat izlendi, en çok oynanan ülke ise Amerika, Japonya ve Brezilya oldu. Yapılan basın bildirgesine göre oyun tam sürüme geçiş yaptığı tarihten bugüne kadar toplam’da 5 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.

Eğer sizde Spellbreak’i ücretsiz olarak oynamak istiyorsanız oyunun Epic Games Store üzerinden indirebilirsiniz.

Spellbreak - Official Gamplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.