Saber Interactive tarafından oyunculara sunulan Warhammer serisinin en yeni oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yeni yol haritası paylaşıldı. 2025 yılı içinde geçerli olacak bu planlama sayesinde oyuna yepyeni güncellemeler, haritalar, özelleştirmeler ve çok daha fazlası dahil olacak. Haberimizde ise ortaya çıkan bu detaylardan ve ilgi çekici özelliklerden bahsediyoruz.
Saber Interactive, Warhammer 40,000: Space Marine 2 için güncellenmiş bir yol haritasını bizlere sundu ve Şubat ayında ilk güncellemenin geleceğini aktardı. Datavault adındaki ilk yama oyunun üçüncü sezonunu başlatacak ve yepyeni bir deneyimi beraberinde getirecek. Söz verildiği gibi yeni PVP haritası şu anda yapım aşamasında yer alıyor ve önümüzdeki ay bizlere sunuluyor.
Space Marine 2 İçin Yeni Sezon Yolda
Daha fazla detaya girecek olursak, Space Marine 2 için gelecek yenilikler arasında Necron mezarının dar koridorlarında geçen harita geliyor. Bu harita özelinde daha yakın mesafeli silahlı çatışmalara girebiliyor ve taktiklerinizi ön plana çıkarabiliyorsunuz. Daha açık çatışmalar için de bir alan bulunuyor ancak kör noktaları ve pusulara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu harita PVP için geliyor.

PvE moduna yani oyuncularla çevreye karşı mücadele edebileceğiniz deneyime bakacak olursak, yeni bir Extremis düşmanı olan BioVore’in yolda olduğunu aktarabiliyoruz. Ek olarak yeni miğferler, zırhlar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor ve tüm modlarda görevleri ve sınavları tamamlayarak oyun içi kozmetiklerin kilidini açabiliyorsunuz.
Sevilen oyun şu anda Xbox Series X/S, PS5 ve PC platformları için mevcut durumda.
