Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Söylenti: Alan Wake 2, Epic Games Tarafından Finanse Edildi

Remedy Entertainment'ın Alan Wake 2 üzerinde çalıştığına dair ikna edici haberler çıktı. Proje Epic Games tarafından finanse edilecek.

İnternette güvenilir söylentiler ortaya çıktı ve bu söylentilere göre Remedy’nin bir sonraki projesi, 2010’daki aksiyon oyununun devamı olan Alan Wake 2 olacak. İlginç olan nokta, proje Epic Games tarafından finanse edilecek. Bu raporların kaynağı VentureBeat’in muhabiri Jeff Grubb. Bu bilgiyi dün Twitch’teki yayın sırasında açıkladı.

Yatırımın, piyasaya sürülmeden kısa bir süre önce geçici özel ürünler satın almak yerine mağazasına özel yeni oyunların geliştirilmesini daha sık finanse etmek isteyen Epic Games için stratejide bir değişiklik olduğu söyleniyor. Grubb’a göre, birkaç yayıncı Alan Wake’in devam oyununu almaya çalıştı ama en iyi teklifi Epic Games yaptı.

Alan Wake 2 11

Elbette, bilgi resmi olarak onaylanana kadar gerçek mi bilemeyiz. Bununla birlikte, Grubb bu tür konularda nadiren yanlış konuşur ve üstelik söylentiler kulağa çok inandırıcı geliyor. Remedy 2019’da Alan Wake markasının haklarını geri kazandı, bu nedenle ekibin er ya da geç bir devam oyunu geliştirilmesini üstleneceği açıktı.

Ağustos 2020’de piyasaya sürülen Control AWE, Alan Wake’e atıfta bulunan birçok unsur sunarak her iki oyunun da aynı evrende geçtiğini ve geliştiricilerin onu geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı. Birkaç hafta önce stüdyonun CEO’su bir röportajda Remedy’nin beş proje üzerinde çalıştığını ve bunlardan ikisinin aynı dünyada yer alacağını ve Epic Games tarafından finanse edileceğini açıkladı. Alan Wake 2 hakkındaki son söylentiler bu bilgilere mükemmel bir şekilde uyuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.