Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

South Park: The Fractured But Whole’un E3 Videosu Yayınlandı

South Park'ın yeni oyunu geliyor.

Ubisoft San Francisco tarafından geliştirilen ve Ubisoft imzasıyla yayınlanacak olan South Park: The Fractured But Whole, E3 2017 Fuarı kapsamında bir defa daha oyun severlerin karşısına çıktı. Rol yapma oyunu elementleri ile South Park komedisini bir araya getiren yapımda, kasabada artan suç oranları ile savaşacak olan çeteye kendinizi kabul ettirmeye çalışacaksınız. Eric Cartman, Stan, Kyle ve Kenny’nin baş rolünde olduğu çete, saf South Park eğlencesini ekrana getirecek. Oyuncular yine New Kid rolünde olacaklar. Eric Cartman’ın alter egosunu oluşturan süper kahraman tarafından kurulmuş Coon and Friends çetesi ile suçluların üzerine gideceksiniz.

south park fractured but whole

Suçla savaşmak için bir araya gelen, Eric Cartman’ın alter egosunun peşinden gitme cesareti gösteren ve yarı insan yarı rakun bir kahramanın talimatlarını dinleyen çete üyelerinin kararlılığı, yayınlanan E3 videosunda kolayca görülebiliyor.

South Park: The Fractured but Whole, 17 Ekim 2017 tarihinde piyasaya sürülecek. Bu yılın en eğlenceli yapımlarından biri olacağını tahmin ettiğimiz South Park, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirildi. E3 2017 kapsamında yayınlanan fragmanı izlemek için aşağıdaki ekrana göz atabilirsiniz.

South Park: The Fractured But Whole: E3 2017 Official Trailer – Time to Take a Stand | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.