Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Soulcalibur VI’nın Raphael Karakteri Onaylandı!

Soulcalibur VI’da olacak olan Raphael karakteri tanıtıldı.

Bilgisayar ve konsol platformu oyuncularına 19 Ekim’de yayınlanacak olan Soulcalibur VI dövüş oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Soulcalibur VI’nın Raphael Karakteri Onaylandı 2

Bandai Namco imzası ile oyunculara sunulacak olan Soulcalibur VI çok oyunculu olarak dünyanın dört bir yanından oyuncuları bünyesinde buluşturarak aksiyon dolu anlar sunacak. Yepyeni dövüş mekaniklerine sahip olacak olan yapım da serinin en iyi grafikleri karşımıza çıkacak. Serinin tarihinde yeni bir çağ açacak olan yapım silah tabanlı dövüş oyunlarının bugüne dek gördüğü en iyi grafiklere ve en iyi görsel efektlere sahip olacak.

16’ncı yüzyılda geçen bir hikayeye sahip olan oyun hikayesi ile bizlere farklı bir atmosfer sunacak. Çeşitli oyun modları ile dünyanın dört bir yanından rakipler ile karşı karşıya gelecek, kendi karakterimizi kendi zevkimize göre yaratacağız. Hasar sisteminin de yer aldığı oyunda kombo hasarlar vererek korkunç düşmanları dize getirmeye çalışacağız.

Birbirinden farklı karakterlerin yer alacağı dövüş oyununda kozmetik ürünlerde yer alacak. Oyuncular karakterlerine farklı görünümler katabilecek, farklı silahları kullanabilmek için seviyelerini yükseltebilecekler. Oyuncular dilerlerse bayan dilerlerse de erkek karakter yaratabilir ve dövüşlere katılabilirler.

Soulcalibur VI Steam’de iki farklı paket halinde satılıyor. Oyunun standart paketi 199.00 TL olarak satılıyor.

SOULCALIBUR VI - PS4/XB1/PC - Raphael (Character announcement trailer)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.