Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Soulcalibur VI’dan Yeni Bir Trailer Geldi!

Soulcalibur VI yeni bir trailer'ını oyunculara sundu.

Konsol ve bilgisayar platformu için 19 Ekim’de çıkış yapacak olan Soulcalibur VI yeni bir teaser aldı. Oyunda şiddetli dövüşlere katılacağız.

Soulcalibur VI’dan Yeni Bir Trailer Geldi 2

10 farklı dil seçeneğine sahip olan Soulcalibur VI ne yazık ki Türkçe dil seçeneğine sahip değil. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak yer alacağımız oyunda dilersek tekli modda dilersekte çoklu modda dünyanın çeşitli yerlerinden dövüşçüler ile karşı karşıya geleceğiz. Silah tabanlı dövüş oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım da yepyeni dövüş mekanikleri karşımıza çıkacak. 16. yüzyılda geçen bir hikayeye sahip olan oyun da Soulcalibur VI’nın etrafında şekillenen olaylara tanıklık edeceğiz.

Geçtiğimiz haberlerde de belirttiğimiz gibi CS Project Red’in Witcher serisinden Geralt’da bizlerle birlikte olacak. Oyunun yeni yayınlanan trailer’ından söz edecek olursak oyunda birbirinden farklı dövüş alanları yer alıyor. Görsel efektleri bakımından kusursuz olacak olan yapım da oyuncular karakterlerinin üstün yeteneklerinden de yararlanabilecekler. Buna ek olarak oyuncular seçtikleri karakteri geliştirerek daha güçlü bir yapıya dahil edebilecekler. Dövüş sahnelerindeki ağır çekimler de oldukça beğeniyle karşılanacak gibi görünüyor.

Soulcalibur VI’nın yeni trailer’ını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Soul Calibur VI - Cervantes reveal trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.