Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony Xperia XZ2 Compact’ın Fotoğrafları Paylaşıldı

Sony Xperia XZ2 Compact modeline ait fotoğraflar ve teknik bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Geçtiğimiz gün Sony’nin Xperia XZ2 modeline ait sızıntı kaynaklı haberler teknoloji sitelerinin gündeminde geniş yer buldu. Yeni amiral gemisinin yalnızca render görüntüleri değil, detaylı donanımsal özellikleri de gün yüzüne çıktı. Ancak bu hengamede XZ2’nin küçük kardeşi XZ2 Compact modeli tabiri caizse arada kaynayıp gitti.

Sony Xperia XZ2 Compactın Fotoğrafları Paylaşıldı 1

Yukarıdaki render görüntüsü, Xperia XZ2 Compact modeline ait. Görüntü o kadar net ki, Sony’nin basın mensuplarına dağıttığı bültenlerden alınmış gibi duruyor. 

18:9 orantılı ekranla geliyor

Yeni çıkan son model akıllı telefonlarda olduğu gibi XZ2 Compact da 18:9 orantılı bir ekranla geliyor. Sony’nin eskiden beri benimsediği OmniBalance isimli tasarım çizgisinden XZ2 Compact’ta biraz olsun uzaklaştığı söylenebilir.

Arka kapağında tek lensli kamera ve parmak izi okuyucusunun konumlandırıldığı cihaz, ön yüzün altında “S Force” stereo hoparlör çıkışlarına ev sahipliği yapıyor.

Farklı renk seçeneklerine sahip

Beklentiler, Sony’nin XZ2 Compact’ı 4 farklı renk seçeneğiyle sunacağı yönünde. Bu renkler de yeşil, siyah, gri ve pembe olabilir.

İşlemci olarak ise amiral gemisi modellerinden aşina olduğumuz Qualcomm Snapdragon 845 kullanıcıların karşısına çıkacak. İşletim sistemi tarafında ise tıpkı Xperia XZ2‘de olduğu gibi Android 8.0 Oreo kullanılacak.

2,780 mAh kapasiteli bataryanın kullanılması beklenen modelin ekranı 5 inç büyüklüğünde olacak ve Full HD+ çözünürlüğü destekleyecek. Ancak Sony Xperia XZ2 Compact‘a dair en detaylı ve net bilgiye MWC 2018 etkinliği kapsamında ulaşabilmek mümkün olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.