Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony PlayStation PC Markasını Oluşturdu

Japon teknoloji devi Sony, PlayStation özel oyunlarını PC’ye getirme anlamında önemli bir adım daha attı.

Konsol kullanıcıları için PlayStation markası, özel oyunların mabediydi. Sony’nin yıl içinde çıkarttığı pek çok özel oyun sadece PlayStation oyun konsollarında oynanıyordu.

Sony geçtiğimiz yıl bu konuda bir geri adım atmış ve PlayStation özel oyunlarını PC’ye getirmeye başlamıştı. Sony son olarak PlayStation’ın en önemli oyunu olan God of War oyununun 14 Ocak 2022 tarihinde PC’ye yani Windows işletim sistemine geleceğini açıklamıştı.

Epic Games Store ve Steam üzerinden ön siparişe sunulan God of War oyununun Türkiye fiyatı ise 329 TL olarak açıklanmıştı. FPS sınırlaması olmadan, 4K çözünürlükte 21:9 ekran formatında oynanabilecek olan oyun Nvidia’nın DLSS desteğine de sahip olacak.

Sony PlayStation PC Markası Neler Sunacak?

Japon teknoloji devi Sony, daha önce pek çok özel PlayStation oyunun PC tarafında getirdi ve yeni oyunlarını da PC’ye getirmeye devam ediyor. Bu süreci ilerletmek isteyen Sony PlayStation PC markasını oluşturdu. Sony’nin resmi olarak kayıt ettiği PlayStation PC markası doğrudan Steam üzerinden kullanılmaya başlandı.

Sony PlayStation PC

Steam’de PlayStation Mobile’ın yerini alan PlayStation PC markası, Sony’nin PC tarafında planlarının ileriye dönük olmasından dolayı ortaya çıkmış gibi görünüyor. Daha önceden PlayStation Mobile tarafından yayınlanan oyunlar artık PlayStation PC adı altında yayınlanıyor.

Sony PlayStation PC markası olan PlayStation PC LLC üzerinden listelenen oyunlara bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.