Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sonhok’un Çıkışına Sayılı Günler Kaldı!

PUBG'nin yeni haritası 22 Haziran'da yayınlanacak.

45 milyon oyuncuya sahip olarak günümüzde keyifle oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yeni haritası için gün saymaya başladı.

Sonhok’un Çıkışına Sayılı Günler Kaldı 2

22 Haziran’da oyuncuların karşısına tam sürüm olarak çıkacak olan Sanhok haritası, sürükleyici yapısı ve içerikleri ile oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz yılın en iyi oyunu seçilerek adından söz ettiren PUBG, oyunculara sunduğu birbirinden güzel içerikler ile oyuncu kitlesini de artırmaya devam ediyor. En büyük rakibi olan Fortnite’ın gerisinde kalan PUBG, 22 Haziran’da 4×4 boyutuna sahip olan Sanhok haritasını bilgisayar oyuncularına sunacak.

22 Haziran’da karşımıza çıkacak olan harita, PUBG’nin en küçük haritası olma özelliğine sahip. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen E3 2018’de de oyunculara yeni bir harita müjdesi veren PUBG Corp, yeni haritanın kış temalı olacağını ve 2018 yılı içerisinde bu haritanın oyunculara sunulacağı belirtildi. Yayınlandığı günden bu yana inanılmaz bir popülariteye sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yeni Sanhok haritası ile de oyuncuları etkielemeyi başarmıştı. Xbox One platformuna 4 kez test aşamasına çıkan harita, 22 Haziran’da tam sürüm olarak yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.