Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Son Blasphemous Güncellemesi Yayınlandı

Son gelen Blasphemous güncellemesi Wounds etkinliğinde, vaat edilen 2023 devam filmine öncülük ediyor.

Son zamanların merakla beklenen metroidvania Blasphemous için üçüncü ve son güncellemesi piyasaya sürüldü ve onaylanmış 2023 devam oyunuyla bağlantı kurmak için tasarlandı. Ücretsiz indirme, görünüşe göre, bir sonraki oyunun olaylarına düzgün bir şekilde öncülük etmek için Cvstodia dünyası için yeni bir güncelleme sunuyor.

Başka bir deyişle, temel oyunun finali, devam oyununa uyum sağlamak için kapsamlı bir yeniden inceleme alacak gibi görünüyor. Wounds of Eventide yeni seviyeler, patronlar, eşyalar ve sırlar ekliyor. Paylaşılan etkinliğin fragmanına göre, bu yeni alanlar zorlu bir meydan okuma sağlayacak gibi görünüyor.

2021’in Son Blasphemous Güncellemesi Geldi

Blasphemous

İlgili oyun, 2019 sürümünden bu yana destekleniyor: İlk iki güncellemede bir New Game+ modu, bir zor ‘New Torment’ modu ve eski 8-bit platform oyunlarından esinlenen bir ‘Demake Area’ güncelleme geldi. Bloodstained’den Miriam: Ritual of the Night, oyunda da oynanabilir, bu da oyun açısından pek bir anlam ifade etmiyor ancak daha fazla bilgi veriyor.

Tüm bu eklemeler, incelemecimizin Blasphemous ile ilgili temel sorunlarından birine, yani etkinlikte eksik olan yerler tamamlanacağı açıklandı. Oyuna sahip olmak isterseniz Blasphemous şu anda Steam’de ücretsiz demosunu oynayabilir ve satın alabilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.