Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netmarble’dan Solo Leveling’e Dayanan Yeni RPG Oyunu!

Mobildeki birçok büyük markanın yayıncısı Netmarble, Solo Leveling'e dayanan tek oyunculu bir RPG oyunu duyurdu.

Netmarble, Solo Leveling adlı web romanına dayanan yeni bir aksiyon RPG oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Ekip, bu duyuruyu kutlamak için aşağıda bulabileceğiniz bir oyun fragmanı yayınladı. Ne yazık ki Netmarble herhangi bir ek ayrıntı açıklamadı. Dolayısıyla oyunun ne zaman çıkacağını da bilmiyoruz ancak bu oyunun PC ve mobil cihazlarda çıkacağını biliyoruz.

Solo Leveling, hikayeyi içine çekmek için çizgi roman tarzı sinematik bir yöne ve çizgi roman tarzı yeni nesil bir grafik aksiyona sahip olacak. Ek olarak, zindan saldırısını ve eğlenceyi en üst düzeye çıkaran şık bir aksiyon RPG oynanış mekaniklerine sahip olacak.

Solo Leveling Neler Sunacak?

Solo Leveling

Şu ana kadar oyun hakkında bildiklerimiz çok sınırlı, ancak Netmarble’ın resmi web sitesinde biraz araştırma yaparak ne bekleyebileceğimize kabaca bir göz atabildik. Oyun hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, bu ayrıntılardan herhangi biri zamanla değişebilir veya gerçek sürümde farklı görünebilir. Bunun dışında, ne bekleyeceğimize bir göz atalım.

Oyun, aynı adlı rezil manhwa olan Solo Leveling’e dayanan tek oyunculu bir RPG olacak. Oyuncular, Gölge Orduları’nı artırarak veya loncalarına katılmak için güçlü avcılar toplayarak oyun içindeki savaş güçlerini artırabilecek. Oyun birçok sinematik sahneye sahip olacak ve görünüşe göre Manhwa’nın planını takip edecek. Elbette Netmarble, muhteşem aksiyonlu şık savaş sekansları da vadediyor!

https://www.youtube.com/watch?v=e5PLDamUJo4

Oyunun şu anda belirli bir çıkış tarihi yok çünkü belirtildiği gibi hala erken geliştirme aşamasında ancak, fragmana ve öne çıkan oynanışına dayanarak, oyunun 2023’ün başlarında piyasaya sürüldüğünü görebileceğimizi umuyorum. Bu elbette sadece benim tahminim ve hiçbir şekilde resmi değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.