Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Solo 26 Nisan’da Yayınlanacak!

Solo 26 Nisan'da bilgisayar platformu için görücüye çıkacak.

Team Gotham tarafından geliştirilen ve 26 Nisan’da bilgisayar platformu için çıkış yapacak olan Solo sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

Solo 26 Nisan’da Yayınlanacak 2

Çıkış tarihi bugün belli olan Solo oldukça kaliteli grafiklere sahip. Oyunculara rengarenk bir dünya sunan yapım eğlenceli anlar geçirmemiz için vazgeçilmez olacak gibi görünüyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan Solo bizleri keyif dolu bir maceraya çıkaracak. Birbirinden farklı haritalar ile hikaye tarzında bir yapıya sahip olan oyun da karşımıza çıkan görevleri yerine getirerek ilerlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde kendi karakterimizi oluşturabiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz. Fantastik öğelerinde bulunduğu oyunda karakterimiz ile kara, deniz ve hava yolculukları yapabileceğiz.

Türkçe dilini desteklemeyen oyun ana dil olarak İngilizce ile karşımıza çıkacak. Oyunun nasıl bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkacağı şuan için belirsizliğini korumaya devam ediyor. Minimum Windows 7 bilgisayarlarda oynanabilen Solo belirli bir yaş kitlesine hitap edecek gibi görünüyor. Oldukça güzel bir görünüme sahip olan oyunda animasyonlar ve ses efektleri kaliteli bir yapı ile karşımıza çıkacak. IGN tarafından mercek altına alınan oyun hakkın da “Solo’nun görsellerine aşık olacaksınız” ifadesi kullanılıyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Solo 26 Nisan’da Yayınlanacak 3

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 7

İşlemci: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: A Controller is STRONGLY recommended to play this game.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.