Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

SMITE’da Güncelleme Sonrası Sunucu Problemleri Yaşandı

SMITE'ın yeni güncellemesi bugün yayınlandı.

Sevilen online aksiyon – MOBA türü oyun SMITE için Dragon’s Fortune 5.9 güncellemesi PC, Mac, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için bugün çıkış yaptı. Güncellemeyle birlikte oyuna yeni tanrı skinleri, kozmetik eşyalar, sandık eşyaları gelirken, aynı zamanda bolca bug düzeltiliyor ve denge sorunları aşılıyor. Buna rağmen güncellemeyle birlikte oyundaki bazı sunucu problemleri de yaşadı ve oyuncuların başı ağrıdı.

Smite guncelleme sonrasi sunucu problemleri yasandi 1

Güncellemeyle beraber SMITE’da yaşanan çeşitli denge sorunları düzeltiliyor ve ufak değişiklikler yapılıyor. Örneğin Ah Puch’ın Corpse Explosion yeteneği daha çok hasar verecek ve cesetlerden daha az hasar alacak. Chernobog’un da mana kullanım miktarı azalırken, Crystallized Curses hasarı arttırıldı. Bu denge değişiklikleri heroları özellikle erken oyun aşamalarında daha iyi hâle getirecek.

Buna rağmen güncelleme sonrasında SMITE sunucularında ciddi sorunlar yaşandı ve garip bir hata meydana geldi. Bunun sebebi de aniden artan oyuncu sayısına bağlanırken, Hi-Rez Studios’un başkanı Stewart Chisam bazı açıklamalar yaptı ve Twitter üzerinden oyunculara seslendi. Sunucularda yaşanan problem şu anda büyük ölçüde giderilmiş gibi gözüküyor.

SMITE - 5.9 "Dragon's Fortune" Showcase - Live Show VOD

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.