Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Skyrim Çok Yakında Çok Oyunculu Mod Gelecek!

Skyrim yakında çok oyunculu olarak oynanabilecek.

Bethesda’nın başarılı oyunlarından birisi olarak adından söz ettiren Skyrim yakında kış haritasına sahip olacak. Oyuncular karla kaplı dağlarda oyun oynama tadına varacaklar.

Skyrim Çok Yakında Çok Oyunculu Mod Gelecek 2

Dün gece PC Games N’in yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz gelişmeye göre yakında Skyrim’e çok oyunculu bir modun geleceği ve oyuncuların bu mod sayesinde karla kaplı dağları arkadaşları ile dolaşma fırsatı bulacaklarını belirtiliyor. Birkaç yıldır geliştirilen ve sayısız güncelleme alarak adından söz ettiren yapım bu gelişme ile oyuncularının da yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

Çok oyunculu modun ne zaman geleceği konusunda şuan için herhangi bir net bilgi yer almazken PC Games N tarafından yapılan haberde çok oyunculu modun yakın bir tarihte oyuna ekleneceği belirtiliyor.

Hatta Skyrim’in çok oyunculu moduna dair beta olarak bir video bile çekilmiş durumda. Co-op olarak oynanabilecek olan çok oyunculu mod oyuncular arasında sohbet edebilme imkanı da verecek. Oyuncular çok oyunculu mod ile savaşlara arkadaşlarını da dahil edebilecek ve yardımlaşabilecekler. Çok oyunculu modda oyuncular farklı içerikler de karşılaşabilecekler. Bu mod ile oyuna eklenmesi düşünülen bazı özellikler de geliştirici ekibin planları arasındaymış.

Skyrim Multiplayer Co-op BETA IS HERE!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.