Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SK Gaming İle Razer Stratejik Ortaklığa Başlıyor

SK Gaming yapılan anlaşma ile Team Razer'a katıldı.

Oyuncular için adeta bir yaşam tarzı anlamına dönüşen öncü e-spor markası Razer ile e-spor sektörünün köklü markalarından SK Gaming, stratejik ortaklığa gittiklerini duyurdu. Böylece Team Razer’a katılan SK Gaming, inovatif ses ürünleri üzerine yoğunlaşacak olan ortaklıkla birlikte gelecek yıllardaki yatırım yelpazesini de genişletmiş oldu. E-spor sektöründeki yatırımları ile ön plana çıkan Razer ve e-spor organizasyonu düzenlemek için kurulan SK Gaming, ortaklaşa yürütülecek çalışmalar ile sektöre yeni dinamikler kazandırmayı hedefliyor.

team razer sk gaming

İki firma da 1997-1998 yılları arasında birbirine oldukça yakın dönemlerde kuruldular. Bu sebeple e-spor dünyasının gelişimine de yakın pencerelerden bakma fırsatı yakaladılar diyebiliriz. Günümüzde oyun dünyasının en değerli markalarından sayılan firmalar, e-sporun rekabetçi arenasının şekillenmesi noktasında da önemli işlere imza attılar.

İki büyük marka arasındaki anlaşma, özel ses ürünleri üzerine yoğunlaşacak. Tüm SK Gaming ekibi, Razer’ın en yeni ses donanımlarına sahip olacak. Pro-audio donanımları ile gücüne güç katacak olan ekipler, Razer’ı ürün geliştirme, araştırma ve inovasyon süreçleri boyunca destekleyecekler. Dünyanın en başarılı e-sporcularının bir kısmına çatısı altında yer veren SK Gaming, Razer’a vereceği geri bildirimler ile yeni oyuncu donanımlarının gelişimine de katkı sağlayacak.

Oyuncular için oyuncular tarafından geliştirilen en nitelikli donanımları yaratmak amacıyla yola çıkan Razer, profesyonel oyunculardan alacağı güç ile hedefine daha yakın bir çizgide durmayı amaçlıyor.

Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan konuyla ilgili şu sözleri kullanıyor: “SK Gaming gibi bir e-spor dominosuyla çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Kazanma hırsımız ve rekabetçi oyunlara duyduğumuz aşk genlerimizden geliyor ve ortak. Birlikte e-sporun yeni kilometre taşlarını oluşturacağız.”

SK Gaming’in direktörü Alexander Müller’in yorumu da bu ortaklığın geleceğin donanımlarını oluşturmak için ne denli önemli olduğunu ortaya koyuyor: “Razer’la çalışacağımız için inanılmaz derecede heyecanlıyız. Oyuncularımız için kusursuz ses en önemli şeylerden biri ve Razer sayesinde takımlarımızın mümkün olan en iyi şartlarda oynayacağından eminiz. Hem SK Gaming hem Razer on yıllardır e-sporun gelişimine katkıda bulundular. Şimdiki hedefimiz ise birlikte daha ileriye gitmek.”

Dünyanın ilk mekanik oyuncu klavyesi Razer BlackWidow, dünyanın en çok satan oyuncu faresi Razer DeathAdder ve ikonik Razer Kraken kulaklık ailesi, firmanın profesyonel esporcular ile çalışma prensibinin sonucu olarak geliştirildi. Bu sebeple SK Gaming ailesini de Team Razer çatısı altına almayı amaçlayan firma, SK Telecom T1, eLevate, Team Liquid, paiN Gaming ve Xian’dan oluşan ailesini genişletmiş oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.